Vatandaşı mağdur etmek bu kadar kolay mı?

Kolonlarında herhangi bir hasar olmamasına rağmen ağır hasar raporu verildiği iddia edilen bir apartmanda ikamet eden vatandaşlar yetkili kurumlara keşif tutanağı sunmalarına rağmen AKSA tarafından doğalgazın kesildiği iddia edildi...

Vatandaşı mağdur etmek bu kadar kolay mı?

Elazığ Merkez Sürsürü mahallesi Yarenler sokağında bulunan kolonlarında herhangi bir hasar olmamasına rağmen ağır hasar raporu verildiği iddia edilen bir apartmanda ikamet eden vatandaşlar yetkili kurumlara keşif tutanağı sunmalarına rağmen AKSA tarafından doğalgazın kesildiği iddia edildi. 

Aparman sakini vatandaşlar, ‘’Sürsürü Mahallesi Yarenler Sokak no:12/6 adresinde ikamet etmekteyim. 06.02.2023 Kahramanmaraş depreminde mühendisler öncelikle az hasar verdikten sonra apartmanda ikamet eden yaşlılar tarafından bedava ev verilecek diye itirazda bulunulup, deprem perdesi̇ ve kolonlarda hiçbir zararın olmamasına rağmen ağır hasar verdirdiler. 2023/496 esas numaralı 1. idare Mahkemesi'ne başvuru yaptık. Bilirkişi̇ heyeti gelerek keşif yaptı. Bizlere tutanakları verdiler. Yetkililere keşif tutanağını sunmamıza rağmen AKSA doğalgaz gelip doğal gazimizi kestiler, bilir kişi̇ raporu çıkana kadar doğalgazımızın tekrardan açılması için gerekli̇ olan işlemlerin yapilmasını istiyoruz’’ dediler.